Vyhľadávanie:

Začali sa Košické rozprávkové Vianoce

Začali sa Košické rozprávkové Vianoce

V piatok odštartovali Košické rozprávkové Vianoce. Napriek veľmi nepriaznivému počasiu si mnohí Košičania nenechali ujsť príležitosť, keď svetielka rozžiaria celú Hlavnú ulicu.

Chýbať sme pritom nemohli ani my, keďže U. S. Steel Košice je hlavným partnerom Košických Vianoc.

Šťastné sviatky zaželal Košičanom viceprezident U. S. Steel Košice Marcel Novosad: „Najväčšiu radosť majú určite deti. Aj preto, že napadol sneh a môžu sa sánkovať, lyžovať, korčuľovať, guľovať... Nech nám to vydrží až do Vianoc. Chcel by som zaželať krásne sviatky všetkým. Najmä však deťom, aby si užili krásne a pokojné sviatky. Nielen naše košické deti, ale aby sa mali dobre aj deti na Ukrajine, v pásme Gazy, v Izraeli a aj všade vo svete, kde prebiehajú konflikty.“

Marcel Novosad potom pomohol Svetluške rozžiariť vianočnú výzdobu v meste.

Viceprimátorka Lucia Gurbaľová vo svojom krátkom príhovore uviedla: „Vianoce sú najkrajším sviatkom. Aj keď dnes nie je ideálne počasie, Vianoce určite prídu. A len na nás záleží, akú atmosféru si počas sviatkov vytvoríme.“ Vianočným želaním viceprimátorky je, aby sa atmosféra  z košických rozprávkových Vianoc preniesla do sŕdc všetkých Košičanov, aby sa mesto čím skôr dostalo z problémov, v ktorých sa ocitlo.

Na Hlavnej nájdete aj charitatívny stánok U. S. Steel Košice,  v ktorom sa do 24. decembra vystrieda viacero subjektov, neziskových a charitatívnych organizácií. Tak sa určite zastavte a prispejte na dobrú vec.

Charitatívny stánok otvoríme už na budúci piatok - U. S. Steel Košice (usske.sk)

Program Košických rozprávkových Vianoc nájdete na tomto odkaze.

Zajtra sa začínajú Košické rozprávkové Vianoce - U. S. Steel Košice (usske.sk)

Foto: Ján Kisucký

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...